Profesionalni turistički vodiči

Kada strani i domaći turisti posećuju Srbiju veoma je bitan prvi utisak koji će steći o jednom gradu, selu, regiji, destinaciji ... Posao licenciranih turističkih vodiča je da na profesionalan i odgovoran način, kroz zanimljivu priču i stručno vođenje upoznaju turiste sa kulturnim i prirodnim vrednostima, kao i sa materijalnom i nematerijalnom baštinom Srbije.

Kao i u svakoj zakonom regulisanoj profesiji, tako i kod turističkih vodiča, licenciranje, za razliku od profesionalne sertifikacije, podrazumeva obavezne, zakonom utvrđene zahteve za obavljanje određene profesije. Namera licenciranja je da se zabrani pristup profesiji onima koji nisu kompetentni za istu ili da se utvrde ograničavajući okviri za određenu profesiju čime se štite potrošači tj. turisti.

Licencirani turistički vodiči su svojevrsni 'ambasadori' svojih gradova i zemalja. Upravo iz tog razloga oni imaju privilegiju i veliku odgovornost kada predstavljaju svoju državu, gradove i destinacije pred organizovanim turističkim grupama i individualnim turistima.

Angažovanjem licenciranih turističkih vodiča u Šapcu Vi svojim gostima omogućavate da od profesionalaca, kroz stručno turističko vođenje, upoznaju Vaš Grad.

Ukoliko Vam je potreban licencirani turistički vodič u Šapcu ili Srbiji, pozovite nas, preporučićemo Vam najbolje!

Srdačan pozdrav,

Vaš vodič kroz Šabac

tel: +381 63 8620 677 , +381 64 9389 448

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Dodatne informacije