Саопштење за јавност

Будите друштвено одговорни

 

Поштовани,

Због тренутне епидемиолошке ситуације Вам саветујемо да не идете нигде ван Вашег места боравка да бисте смањили могућност заразе вирусом COVID- 19. У току ванредне епидемиолошке ситуације придржавајте се савета лекара, помозите онима који су у изолацији, будите љубазни једни према другима и имајте стрпљења у комуникацији. Ово је тежак моменат за све нас. Сви који су навикли да често буду у контакту са природом  за њих ће ова тренутна ситуација бити врло тешка, као и за све остале.  Предивна природа Цера Вас чека у свој својој лепоти да дођете када прође опасност од COVID -19.

Ако будемо друштвено одговорни и дисциплиновани у поштовању препорука почевши од Светске здравствене организације, надлежних здравствених институција и регионалних завода за заштиту здравља то ће се пре завршити епидемија вируса COVID – 19 и сви ћемо слободно и безбрижно без страха за сопствено здравље и здравље најближих моћи да идемо у природу.

Туристичке туре и туристичка вођења на Церу се према одлуци АТП 'Верден Цер' не одржавају од 12. марта до 15. априла. Сада је донета одлука  да се неће одржавати до престанка опасности од ширења заразе COVID – 19, тј. док званично не будемо добили потврду да је епидемија завршена на териротирији Републике Србије и да је завршено ванредно стање, које је ступило на снагу 15. марта одлуком Владе Републике Србије.

Водичко-информативна служба на планини Цер и даље ће вршити своју функцију Вашег инфо -сервиса за све информације о Церу.  Путем друштвених мрежа настављамо промоцију предивне природе Цера, као и настојање да она буде очувана. Ми настављамо даље са свим осталим активностима само сада у складу са тренутним стањем.

Нашом одлуком да се не одржавају туристичке туре до завршетка ванредног стања због епидемиолошке кризе  желимо да дамо свој допринос друштвеној одговогрности и то је наша обавеза и одговорност према Вама.

Молимо Вас, да будете друштвено одговорни.

 

Водичко - информативне службе на планини Цер, бројеви телефона на које можете добити информације о Церу сваког дана од 10.00 до 20.00 часова:

+ 381 64 938 9448

+381 63 862 0677 

 

С поштовањем,                                                                                                                                                                                                           

АТП 'Верден – Цер'

Водичко – информативна служба на планини Цер

Ана Павловић, стручни туристички водич на планини Цер

 

У Шапцу, 16. март 2020. године

 

Dodatne informacije