HOTEL "SLOBODA"

 

 

Trg Šabačkih žrtava bb

15000 Šabac

Telefon: +381 15 600 - 700

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Renovirani hotel „Sloboda“ – dominantno luksuzno zdanje u najstrožem centru Šapca, površine 12.660 m2, bez sumnje je ponovo simbol ovog grada na Savi. Sa bočne strane hotela je gradska pešačka zona, a iz hotela se izlazi na centralni gradski trg.

Hotel ima 95 smeštajnih jedinica kapaciteta 265 gostiju. U sklopu hotela su tri multifunkcionalne sale od 25 do 650 mesta, od kojih najveća sa 900 m2 ima mogućnost pregrađivanja. 

Gostima su na raspolaganju i pansionski i à la carte restoran „A“, lobi bar i kafe-poslastičarnica „Vremeplov“, sa pogledom na gradski trg i pešačku zonu. Enterijer ove kafe-poslastičarnice je urađen u retro stilu, pa svi gosti imaju privilegiju da u „Vremeplovu“ prošetaju kroz istoriju „malog Pariza“ i uživaju u tradicionalnim poslasticama posluženim na moderan način. 

Jedan od najatraktivnijih delova hotela je SPA & Wellness centar na dva nivoa. Ovaj moderni centar će uskoro biti na usluzi gostima koji će imati priliku da se opuste u đakuziju, bazenu i saunama, a u ponudi će biti i veliki izbor najrazličitijih masaža. U okviru wellnessa je i fitness centar, opremljen kardio spravama.

S obzirom na odličnu lokaciju, modernu opremu i sadržaje i usluge na najvišem nivou, osoblje hotela „Sloboda“ sa nestrpljenjem iščekuje goste ovog gostoljubivog grada.

 

Hotel raspolaže sa 95 smeštajnih jedinica (kapaciteta 265 gostiju) raspoređenih u jednokrevetne i dvokrevetne sobe, superior sobe, executive sobe i apartmane.

Sve sobe su opremljene modernim nameštajem, poseduju centralnu klimatizaciju, mini bar, sef, besplatan wireless internet, LCD tv i Voip telefon.

U okviru hotelskog smeštaja nalaze se i dve sobe za lica sa posebnim potrebama.

Struktura soba:
- Jednokrevetna soba (2)
- Dvokrevetna soba sa dva odvojena ležaja (2)
- Soba sa francuskim ležajem (47)
- Executive soba sa dva francuska ležaja u istoj prostoriji (24)
- Superior soba (17)
- Apartman (3)

 

Dodatne informacije